Διαθέσιμη η πρώτη δημόσια beta του OS X Yosemite 10.10.3 με την εφαρμογή Photos

Η Apple διέθεσε σήμερα μια προ-έκδοση του OS X Yosemite 10.10.3 σε όσους έχουν εγγραφεί στο OS X Beta Seed πρόγραμμα της εταιρείας, δίνοντάς τους έγκαιρη πρόσβαση στο νέο επικαιροποιημένο λογισμικό και τη νέα εφαρμογή Φωτογραφίες για το OS X. Η εφαρμογή Photos θα αντικαταστήσει το iPhoto και το Apetrure, ενώ συνεργάζεται με την beta έκδοση του iCloud Photo Library.

Περισσότερα

 2

Παράπονα για ψευδείς συναγερμούς των ανιχνευτών καπνού της Nest

Πολλοί καταναλωτές υποστηρίζουν ότι οι ανιχνευτές καπνού και μονοξειδίου του άνθρακα της Nest είναι επιρρεπείς σε ενοχλητικούς ψευδείς συναγερμούς. Πολλοί πελάτες προειδοποιούν άλλους να μην αγοράσουν αυτούς τους ανιχνευτές. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά καταναλωτικά προϊόντα για το έξυπνο σπίτι, που συνεχίζει να παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα.

Περισσότερα

 0

Βεβαιωθείτε ότι το online κατάστημα σας εμφανίζεται καλά στις συσκευές της Apple

Κατά τα τελευταία δύο χρόνια smartphone και tablet έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας ζωής. Οι κινητές συσκευές έχουν αλλάξει τον τρόπο που εργαζόμαστε, τον τρόπο που καταναλώνουμε περιεχόμενο και τον τρόπο που ψωνίζουμε. Ότι οι χρήστες συσκευών της Apple ξοδεύουν περισσότερα χρήματα για τις ηλεκτρονικές αγορές τους δεν είναι νέο, είναι κοινή διαπίστωση.

Περισσότερα

 0

Η Apple προβάλλει φωτογραφίες που έχουν ληφθεί με iPhone 6

Οι άνθρωποι παίρνουν απίστευτες φωτογραφίες και βίντεο με iPhone 6 κάθε μέρα, άλλωστε τα iPhone είναι μόνιμα οι πιο δημοφιλείς φωτογραφικές μηχανές στον κόσμο. Η Apple προβάλει στην πρώτη της σελίδα μια νέα ενότητα, όπου παρουσιάζονται φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε όλο τον κόσμο από την κάμερα των iPhone 6 και 6 Plus.

Περισσότερα

 0

Η SanDisk προσφέρει 200GB σε μια μικροσκοπική microSD

Η SanDisk διάλεξε τη μέρα για να ανακοινώσει την νέα της κάρτα microSD με χωρητικότητα 200GB. Όπως αναφέρεται στη σελίδα του προϊόντος, η SanDisk προσφέρει στους χρήστες συσκευών Android την ελευθερία να μην σταματούν ποτέ τη λήψη, την αποθήκευση και την κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο, με έως και 20 ώρες βίντεο Full HD ανάλυσης 1920 x1080.

Περισσότερα

 0

HTC One M9: Γλυκιά απογοήτευση

Η HTC παρουσίασε σήμερα τη νέα της ναυαρχίδα One (M9) με στόχο να προσφέρει την πιο πολυτελή συσκευή στον κόσμο. Το βελτιωμένο στα σημεία M9 έρχεται με Android 5.0.2 Lollipop και Sense 7, οθόνη 5 ιντσών 1920×1080, με πλήρως μεταλλικό από βουρτσισμένο αλουμίνιο σώμα και μονοκόμματη (unibody) κατασκευή, νέα κάμερα 20 MP, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810 και μνήμη RAM 3GB.

Περισσότερα

 1

Νέα

Αγορά

Απόψεις

Διαδίκτυο

iPhone – iPad – iOS

App Store

iOS Συμβουλές

Mac & OS X

Τεχνολογία

Life

Mobile